Kategoriat
Yleinen

Tutustuminen Varikkogallerian Jälki-taidenäyttelyyn sekä oman teoksen tekeminen

Mennään tutustumaan Varikkogallerian Jälki-taidenäyttelyyn 8.4 klo 14.30.

Jälki-näyttely on 13 taiteilijan ryhmänäyttely, joka miettii millaisia jälkiä kokemukset ja ajatukset meihin jättävät. Näyttelyn kuvauksessa kerrotaan näin:

”Jälki syntyy kohtaamisesta, yhteydestä, kosketuksesta.

Se on muisto, tunne tai ajatus.

Se on jotain mitä saimme ja mitä meille jäi.”

Kierretään näyttely yhdessä, keskustellaan, pohditaan ja inspiroidutaan näyttelyn herättämistä ajatuksista ja siitä, mitä jäljet itselle tarkoittavat.

Oman teoksen tekeminen

Näyttelyn herättämistä ajatuksista jokainen saa tehdä oman tulkintansa aiheesta huhtikuun aikana omalla ajalla. Teosta voit tehdä kotonasi tai Olkkarilla riippuen valitsemastasi toteutusmuodosta. Tarvittaessa saat Jaana-ohjaajan tukea ja sparrausta työn tekemiseen.

Toteuttamistapa on vapaa. Se voi olla maalaamista, kollaasityöskentelyä, valokuvausta, kirjoittamista, ompelemista, sekatekniikoita… Mikä vain on sinulle luontaista! Materiaaleina voit käyttää omiasi tai Olkkarin hyllyssä olevia.

Henkilökohtainen keskusteluhetki Jaanan kanssa

Jotta pääset alkuun työskentelyssäsi, voit Jaana-ohjaajan kanssa sopia henkilökohtaisen ajan keskusteluun Olkkarille aiheen herättämistä ajatuksista tai teoksen toteutusmuodosta tai sisällöstä.

Miten kukin inspiroitui?

Toukokuun ensimmäisellä viikolla kerätään kaikkien teokset yhteen ja käydään yhdessä läpi, mitä kukin on saanut aikaiseksi.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Olkkarilla Jaana-ohjaajalle tai 040 7673090.