Hae jäseneksi

Yhdistyksen jäsenet hyväksyvät hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Jäsenhakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa, joita on noin kahden kuukauden välein tai tarpeen mukaan.

Yhdistyksen hallitus vahvistaa jäsenmaksun suuruuden kullekin kalenterivuodelle erikseen. Vuoden 2023 jäsenmaksu on 7 euroa ja se laskutetaan kalenterivuoden alussa. Kokemus- ja vertaistoimijat ry:n jäsenmaksujen postittamisessa on 3 euron laskutuslisä vuodelle 2023. Laskutuslisä ei koske niitä, jotka saavat laskun sähköpostitse tai hakevat paperilaskun Olkkarilta.

Jos haluat sähköpostilaskutuksen, ilmoita sähköpostiosoitteesi tiedottajalle tiedottaja@olkkari.net tai jos haluat noutaa paperilaskusi Olkkarilta, ilmoita nimesi tiedottajalle puh. 040 7633729

Alla olevat tiedot kerätään jäsenmaksun laskuttamiseen, jäsenkirjeen sekä jäsenetulehden lähettämiseen. Jäsenrekisteri liitetään MTKL:n valtakunnalliseen järjestelmään. Tietoja säilytetään suojattuna ja käsitellään luottamuksellisesti EU:n yleistä tietosuoja-asetusta noudattaen.

Tästä saa tulostaa paperillisen jäsenhakemuksen niin halutessaan. Jäsenhakemus

JÄSENHAKEMUS: