Kategoriat
Yleinen

Kun rahat ei riitä – mitäs sitten? Avoin talousneuvonnan tilaisuus 11.5.

Kun rahat ei riitä – mitäs sitten? Tule ottamaan osaa kaikille avoimeen talousneuvonnan tilaisuuteen Seinäjoen pääkirjaston Jaaksi-saliin 11.5! Tilaisuudessa saat tietoa arjen talousasioista, sen haasteista ja talouden hallintaan saatavilla olevasta tuesta. Tilaisuuden järjestävät Seinäjoen mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasraati yhteistyössä Seinäjoen kaupunginkirjaston kanssa. Puheenvuorot: Kokemusasiantuntijan puheenvuoro Anne Hietala, talous- ja velkaneuvoja, Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimisto Kaisa Rajaniemi, ennakoivan […]

Kategoriat
Yleinen

Kokemusasiantuntijan vastaanotto 5.5.

Tällä viikolla paikalla on Riikka puhumassa aiheesta ”Oma & läheisenä kokemus syömishäiriöstä ja läheisriippuvuudesta, läheisenä kokemus päihde- ja peliriippuvuudesta”. Kokemusasiantuntija tavattavissa Olkkarilla joka torstai klo 15-18. Yhteinen keskustelu klo 15, jonka jälkeen mahdollisuus yksityiseen keskusteluun. Voit tulla myös pelkästään kuuntelemaan. Tervetuloa!

Kategoriat
Yleinen

Avoimet ovet Olkkarilla 31.5.

Olkkarilla järjestetään perinteiset avoimet ovet 31.5. klo 12–18.00. Paikalle ovat tervetulleita kaikki, joita Olkkarin toiminta kiinnostaa. Seuraa ilmoitteluamme kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa tarkemmista tiedoista!

Kategoriat
Yleinen

Olkkari M-talolla maanantaisin

Olkkarin esittelypiste on M-talon vertaiskulmalla ala-aulassa info-pistettä vastapäätä maanantaisin klo 11.30-14.00. Olkkarin työntekijän silloin paikalla esittelemässä Olkkarin toimintaa. Paikalle saa tulla kyselemään ja tutustumaan joko ohikulkumatkalla tai vartavasiten juttelemaan!

Kategoriat
Yleinen

Olkkarin taidenäyttely 23.5–3.6.

Olkkarilla on kokoontunut maalausryhmä alkuvuonna useamman kuukauden ajan. Olkkarin kävijöiden käsistä onkin syntynyt mitä erilaisimpia maalauksia! Maalauksista kootaan näyttely Olkkarin seinille 23.5–3.6väliseksi ajaksi. Oletko sinä ollut maalausryhmässä? Haluatko sinä oman taulusi esille? Tule käymään ja kertomaan ohjaajille sekä merkkaamaan omaan tauluusi nimesi sekä sekä taulun nimi! Kerro samalla ohjaajille, haluatko oman etunimesi esille taulun nimen […]

Kategoriat
Yleinen

Kokemus- ja vertaistoimijat ry:n kevätkokous 24.5.

Kokemus- ja vertaistoimijat ry:n kevätkokous pidetään Olkkarilla 24.5 klo 17–19.00. Kokouksessa käsitellään mm. tilinpäätös ja vuosikertomus. Mikäli haluat jonkin asian käsiteltäväksi kokouksessa, voit lähettää sen hallituksen puheenjohtajalle Heidi Pirille (heidi.piri@epshp.fi) 13.5. mennessä. Kokous on kaikille avoin, mutta vain jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä on äänioikeus. Mikäli haluat liittyä Kokemus- ja vertaistoimijat ry:n jäseneksi ja siten tukea ja […]

Kategoriat
Yleinen

Kokemusasiantuntijan vastaanotto 28.4.

Tällä viikolla paikalla on Saara puhumassa aiheesta ”CP ja dissosiaatio taakasta voimavaroiksi”. Kokemusasiantuntija tavattavissa Olkkarilla joka torstai klo 15-18. Yhteinen keskustelu klo 15, jonka jälkeen mahdollisuus yksityiseen keskusteluun. Voit tulla myös pelkästään kuuntelemaan. Tervetuloa!

Kategoriat
Yleinen

Kokemusasiantuntijan vastaanotto 21.4.

Tällä viikolla paikalla on Tony puhumassa aiheesta ”Toipuminen – trauma, kipusairaus, päihderiippuvuus”. Kokemusasiantuntija tavattavissa Olkkarilla joka torstai klo 15-18. Yhteinen keskustelu klo 15, jonka jälkeen mahdollisuus yksityiseen keskusteluun. Voit tulla myös pelkästään kuuntelemaan. Tervetuloa!

Kategoriat
Yleinen

Vappujuhlat 29.4.

Vietämme vappua 29.4. klo 11.30-20.00. Juhlistamme vappua vappujuhlilla, naamiaisilla ja karaokella! Pistä naamiaisasu päälle ja tule nauttimaan vapputarjoilusta sekä äänestämään sinun mielestäsi parhaiten pukeutunutta! Parasta asua voit äänestää koko päivän, ja sen voittaja julkistetaan klo 16.00. Karaokea lauletaan klo 15. alkaen. Tervetuloa ja hyvää vappua!

Kategoriat
Yleinen

Lauantaiaukiolo 23.4.

Olemme auki lauantaina 23.4 klo 12-16! Tiedossa on vapaata jutustelua, pelaamista ja kahvittelua.