Kategoriat
Yleinen

Keskiviikon keskustelutuokio 1.12.

Ensi viikon keskiviikkona 1.12. klo 14-16 Keskiviikon keskustelutuokioon keskustelua avaamaan saapuu kokemusasiantuntija Susanna. Aiheena ”Kroonisen kivun vaikutus ihmisyyteen”. Lämpimästi tervetuloa.

Kategoriat
Yleinen

Leffailta Olkkarilla 1.12.

Ensi viikon keskiviikkona vietetään joulukuun ensimmäistä päivää ja sen kunniaksi myös leffailtaa Olkkarilla klo 16-18:30! Valitsemme yhdessä jonkin jouluaiheisen elokuvan. Katamme tarjottavaa Olkkarin puolesta, mutta suositeltavaa on ottaa myös omaa naposteltavaa mukaan. Tervetuloa viettämään leffailtaa Olkkarille.

Kategoriat
Yleinen

Vapaaehtoisten ilta Olkkarilla 30.11.

Vapaaehtoisten ilta järjestetään jälkkeen Olkkarilla tiistaina 30.11. Klo 16-18:30 Vapaaehtoisten illat ovat avoimia kaikille Olkkarin vapaaehtoisille, sekä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa!

Kategoriat
Yleinen

Kelan työntekijä tavattavissa Olkkarilla kerran kuukaudessa!

Askarruttaako raha-asiat? Kelan työntekijä vierailee Olkkarilla nyt kerran kuukaudessa! Ensimmäinen kerta on 17.12. klo 13-15. (Tiedotamme jokaisesta vierailusta aina erikseen) Vierailulla mahdollisuus saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin, kuten ”Miten siirtyä työkyvyttömyyseläkkeeltä osittain työelämään?” tai ”Miten toimii eläkeläisten asumistuet ja eri sairauksien etuudet?” Tervetuloa esittämään kysymyksiä suoraan Kelan työntekijälle. Voit kysyä mitä vain mielen päällä olevaa.

Kategoriat
Yleinen

Miestenpäivän sauna Sorsanpesällä 19.11.

Olkkarilla juhlistamme miestenpäivää menemällä miesten kesken Sorsanpesälle saunomaan! Mukaan mahtuu 15 henkeä. Ilmoittaudu mukaan joko Olkkarilla paikan päällä, tai ohjaajien numeroon 0407673090. Käytössä on tilaussauna Napon oleskelutila, suihkut & sauna, sekä hotellin uima-allas. Pyyhkeen saa paikanpäältä. Tervetuloa mukaan!

Kategoriat
Yleinen

Olkkarilaisten oma vesijumppa

Tiistaisin klo 11-11:45 (uimahallilla oltava klo 10:30) Sarika Kivimäki pitää olkkarilaisille vesijumppaa seinäjoen uimahallilla, eikä uimataitoa tarvita. Mukaan jokaiseen kertaan mahtuu max. 20 henkeä. Kaikukortin omaavat, ottakaa kortti mukaan! ilmoittautuminen etukäteen: 0407673090

Kategoriat
Yleinen

Vertiastukiryhmä autisminkirjon ihmisille

Joka maanantai Autismisäätiöllä klo 17-18:30. Koetko että sinulla on puutteita kommunikaatiossa muiden ihmisten kanssa? Haluaisitko käydä keskustelua asiasta ja saada vertaistukea? Matalankynnyksen keskusteluryhmä autisminkirjon ihmisille kokoontuu joka maanantai klo 17 – 18:30 Autismisäätiöllä. Ryhmä on suunnattu 18-vuotta täyttäneille nuorille aikuisille. Paikalle on kyettävä tulla itse, ilman avustajaa. Ryhmäläisille on nyyttärihenkiset pikkujoulut 13.12. Jonka jälkeen ryhmä […]

Kategoriat
Yleinen

Olkkarin halloween naamiaiset ja -karaoke 29.10.

Ensi perjantaina 29.10. Olkkarilla vietetään halloween naamiaisia! Naamiaiset kestävät koko Olkkarin aukiolon, mutta pukeutuminen on kuitenkin vapaaehtoista. Klo 16 starttaakin halloween karaoke, mutta laulujen ei tarvitse olla halloween -aiheisia. Karaokessa on myös nyyttärit, mutta syötävää on tarjolla myös Olkkarin puolesta. Tule viettämään kanssamme halloweenia Olkkarille!

Kategoriat
Yleinen

Olkkari kiinni tiistaina 19.10. Syysretken vuoksi.

Tiistaina 19.10. Menemme yhdessä kyrkösjärven luontopoluille ja laavulle lyhyen kävelyn ja makkaranpaiston merkeissä. Kokoontuminen olkkarilla klo 12, josta siirrymme yhdessä kyrkösjärvelle. Voit tulla myös omin kyydein paikalle. Tapaamme uimarannan parkkipaikalla ja lähdemme pois klo 15. Tervetuloa mukaan!

Kategoriat
Yleinen

Olkkarilaisten oma vesijumppa

Sarika Kivimäki pitää Olkkarilaisille vesijumppaa Seinäjoen uimahallilla 26.10. alkaen Jumppa tapahtuu tiistaisin klo 11-11:45 (uimahallilla oltava klo 10:30) Kertoja on yhteensä kuusi. Uimataitoa tarvita ja mukaan mahtuu max. 20 henkeä. Kaikukortin omaavat, ottakaa kortti mukaan! Ilmoittaudu mukaan joko Olkkarilla paikan päällä, tai ohjaajien numeroon: 0407673090. Lämpimästi tervetuloa!