Kategoriat
Yleinen

Kohtaamistaiteen ryhmä

Kohtaamistaiteessa olennaista ovat havainnot, kokeminen, kohtaaminen, ilo ja arvostus. Sen pohja on japanilaisessa Clinical Art – työskentelyssä. Kohtaamistaiteen struktuuri, moniaistisuus ja taidetyöskentely kiinnittävät aikaan ja paikkaan. Kohtaamistaiteessa ihminen nähdään yhteisönsä jäsenenä ja toiminnassa korostuu kaikkien aistien käyttäminen.

Ohjatussa ja tavoitteellisessa ryhmämuotoisessa kuvataidetyöskentelyssä teos muokkautuu valintojen kautta esteettisesti laadukkaaksi tuotokseksi. Tekeminen on porrastettu niin, että jokainen pääsee nauttimaan taiteen tekemisen esteettisestä lumosta ja teoksensa arvostavasta katselusta yhdessä vertaisryhmän kanssa.

Kokoontumiset pidetään Olkkarin tiloissa maanantaisin klo 16.15–18.00. Ensimmäinen kokoontuminen on ma 29.8.2022 klo 16.15. Ryhmätapaamisia on 8 ja ne ovat kestoltaan n. 1h 30 min. Ryhmään otetaan 3–6 henkilöä.

Ilmoittautumiset Olkkarin ohjaajille puh. 040-7673090 tai suoraan ohjaajalle sini.makinen@seamk.fi 23.8.2022 mennessä. Kurssi on ilmainen, mutta edellyttää sitoutumista.

Ryhmää ohjaa Sini Mäkinen, Seamkin Kohtaamistaiteen © ohjaajakoulutuksen opiskelija osana koulutusta.