OLKKARILLE TÖIHIN?

OLKKARILLE TÖIHIN?

Kokemus- ja vertaistoimijat ry – Olkkari on päihde- ja mielenterveyskuntoutujille, sekä kaikille mielen hyvinvoinnista ja päihteettömästä elämästä kiinnostuneille matalankynnyksen kohtaamispaikka. Olkkarissa kokoontuu kokemusasiantuntijat, vapaaehtoiset ja erilaiset vertaisryhmät tarjoten mahdollisuuden harrastuksiin sekä mielekkääseen toimintaan. Haemme vastaavaa kokemusasiantuntija-päivystäjää Kokemus- ja vertaistoimijat ry:n Olkkariin.

Ensisijaisesti etsimme kokemusasiantuntijaa, jolla on omakohtaisia kokemuksia jostakin sairaudesta tai on läheisenä jollekin sairastavalle henkilölle. Hakijalta toivomme EPSHP:n tai vastaavaa kokemusasiantuntijakoulutusta. Terveys- ja sosiaalialankoulutus katsotaan eduksi esim. lähihoitaja tai sosionomi.

Edellytämme hakijalta hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja sosiaalisten taitojen lisäksi riittävät valmiudet tarttua asioihin sekä kykyä kohdata erilaisia ihmisiä, erilaisissa elämäntilanteissa. Arvostamme oma-aloitteista, esiintymistaitoista, positiivista elämänasennetta ja vakaata henkilöä, joka on sinut oman kokemuksensa kanssa.

Vastaavan kokemusasiantuntijapäivystyksen tehtäviin kuuluu Olkkarin päivystyksen kokonaisvaltainen koordinointi sekä vapaaehtoistoiminnan organisointi. Työtehtäviä ovat mm. Olkkarin tarjoilusta huolehtiminen, osallistavien retkien ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä kävijöiden kanssa, vertaiskeskustelujen- ja vertaisryhmien koordinointi, toimintatiimin vetovastuu, toiminnan esittelyt, verkosto, -ja kouluyhteistyö, palkkatukihenkilöiden perehdytys ja vapaaehtoistoiminnan organisointi.
Olkkari tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan työn sinulle, joka olet kiinnostunut ja motivoitunut kokemusasiantuntijuuden kehittämisestä ja kokemusasiantuntijana toimimisena palvelujen keskellä.

Työsuhde on määräaikainen 1.11 – 31.12.2017. Työaika 30h/vko, palkka 1800e/kk.
Työ jatkuu mahdollisesti vuonna 2018, jos jatkorahoitus saadaan.
Lisätietoja ja hakemukset ma 23.10.2018 klo 16.00 mennessä:
toiminnanjohtaja Tiina Mäkinen, 040 7633 185
Kauppakatu 6, Seinäjoki
tiina.makinen@olkkari.net,