Kristiinan intohimona on luonto ja linnut

Olen Kristiina, kokemusasiantuntija vuosimallia 2018. Aloitin Olkkarilla ohjaajana tammikuussa ja tunnen olevani töissä oikeassa paikassa, Tykkään!

Sosiaalisen ja puheliaan luonteeni vastapainona minussa asuu erittäin vahvana myös erakko, oikeastaan se on minussa se voimakkaampi puoli. Viihdyn oikein hyvin yksiksenikin ja nautin hiljaisuudesta, se on oikeastaan minulle elinehto.

Luonto on yksi suurista rakkauksistani ja sieltä mainittakoon yhtenä esimerkkinä linnut, joita olen harrastanut, opetellut, tiiraillut ja kiikaroinut kolmisenkymmentä vuotta. Vuosien aikana on tullut halailtua aika monta pöllöä ja muutamia haukan poikasia rengastusreissuilla.

Itse en rengasta, vaikka vakavissani sitä touhua olen harkinnutkin. Tällä hetkellä minulle riittää tärkeä rooli lintujen hyvänä pitäjänä ja niille toimittelu, joissa olen oikein hyvä. Mainittakoon myös jokunen pelastuskeikka ja erilaisten lintujen hoitoon saattaminen.

Muita tärkeitä harrastuksia ovat valokuvaaminen, kirjoittelu ja lukeminen. Tosin nämä toimet tapahtuvat sykleissä, joskus into pinkeänä ja joskus taukojen rytmittäminä.

Tää helmipöllön poikasen kuva pitää laittaa teille näytiksi, kuinka niitten ilmeistä voi joskus päätellä mitä mieltä ne on rengastuksista…
Kuvassa siluuttelen helmipöllöemoa.
Tässä mun syli on täynnä varpuspöllön lapsia.
Kuvassa mun paijattavana on viirupöllöemo
Kuvassa merikotka, joka juostiin kiinni ja vietiin hoitoon. Hikinen ja kärsinyt katseeni sekä naamani kertoo aika paljon lähes kolmenkympin helteessä otetusta spurtista risukkoisessa metsässä.