Kategoriat
Yleinen

Kiitos kaikille tästä vuodesta!

Se onkin ollut monella tapaa hyvin erikoinen. Koronasta ja rajoituksista huolimatta iloa ovat kuitenkin tuoneet Olkkarille monet asiat, kuten kaikki kävijät ja kokemusasiantuntijat (sekä uudet että vanhat), ruoka-avun jako, kesän kivat tapahtumat (esim. juhannusjuhlat ja helteinen Keskisten reissu), kivat ryhmät ja monet muut mukavat päivät! On ollut ilo huomata, että Olkkari on tuonut sisältöä monen päiviin ja luonut myös uusia ystävyyssuhteita.

Kiitos, että olette rajoituksista huolimatta käyneet Olkkarilla ja sopeutuneet kaikkiin välttämättömiin peruutuksiin ja uusiin ohjeistuksiin. Ensi vuosi ei voi olla kuin parempi, vai mitä? 😊 Ainakin meillä on tulevalle vuodelle mukavia suunnitelmia, kuten laajennetut aukioloajat MA klo 12-16, TI klo 10-16, KE klo 11-19, TO klo 11-16 ja PE klo 11-15. Uudet aukioloajat alkavat porrastetusti uusien ohjaajien aloittaessa, kuitenkin viimeistään helmikuun 2021 aikana. Myös vapaaehtoisia tarvitaan uusien aukiolojen toteuttamiseksi ja kiinnostuneita onkin jo mukavasti ilmoittautunut! Mukaan mahtuu vielä. 🙂 Joka tiistai tarjoamme helmikuusta alkaen aamupalaa, torstaisin pyrimme pitämään salaatti/ keittopäivän! Myös uusia ryhmiä on aloittamassa, niistä lisää myöhemmin.. Karaokeakin jatkamme heti, kun koronatilanne sen sallii.

Kiitos myös mahtaville vuoden 2020 ohjaajillemme Marikalle, Kristiinalle, Katille ja Markukselle (Tiedottaja-Eijaa unohtamatta!). Haastavasta vuodesta huolimatta hoiditte työnne hienosti! Tulemme kaipaamaan teitä ja poikkeattehan joskus kahvilla Olkkarilla moikkaamassa meitä? 😊 Samalla toivotamme lämpimästi tervetulleeksi tulevan vuoden ohjaajamme ja iloitsemme kaikesta siitä uudesta, jota mukananne Olkkariin tuotte.

Parempaa vuotta 2021 meille kaikille, nähdään Olkkarilla!

Toivottelee toiminnanjohtaja Sonja