Osana kehittäjätiimiä?

Olemme Olkkarissa pähkäilleet tapoja järjestää toimintaa, joka herättäisi mielenkiintoa, kannustaisi osallistumaan ja olisi mieluisaa tekemistä. Tajusimme, että parhaiten nämä tarpeet ja halut tietävät osallistujat itse. Etsimme nyt Olkkarin kävijöiden joukosta halukkaita lähteä mukaan heidän itsensä ylläpitämään Kehittäjätiimiin. Haluamme tehdä Olkkarista teidän näköisenne ja tarjota raamit ja resurssit tuoda omat ideat tekemisen keskiöön.

Kehittäjätiimin tavoitteina ovat omatoiminen kokoontuminen ja ideoiden esilletuonti Olkkarin toimintatiimeissä. Olkkarin ohjaajat ovat mukana Kehittäjätiimin ensimmäisessä kokoontumisessa ja alullepanossa.

Kehittäjätiimiin osallistuminen ei vaadi keneltäkään mitään eikä siihen tarvitse sitoutua pidemmäksi aikaa. Tiimin jäsenet ovat kaikki tasavertaisia ja pelkkä oman mielipiteen jako ideoista riittää. Ideat voivat olla esimerkiksi kertaalleen järjestettävä ajankohtainen tilaisuus Olkkarissa, viikoittainen ulkoiluryhmä, tapahtumamatka Seinäjoen ulkopuolelle tai mitä vain tältä väliltä. Katsotaan sitten yhdessä löytyykö kiinnostuneita.

Haku on päällä helmikuun ajan! Mikäli sinulla Olkkarin kävijänä löytyy kiinnostusta olla osa Kehittäjätiimiä, ota yhteyttä Olkkarin tiedottajaan sähköpostilla tiedottaja@olkkari.net tai vedä hihasta paikan päällä. Ensimmäinen kokoontuminen on 28.2 klo 14:00 Olkkarissa.