Harrasta – Osallistu

HARRASTUKSIA

Olkkariin voit tulla kahville, lukemaan päivänlehteä tai muita uusia aikakausilehtiä tai tule käymään netissä.

Olkkarissa musiikkivehkeet käytettävissä sen aukioloaikoina: Piano, sähkö- ja bassokitarat, akustinen kitara, cajun-rumpu.

Päihteettömät karaoke-illanvietot, joka toinen perjantai (parilliset viikot) Olkkarilla klo. 18.00 alkaen. Vetäjänä Anne. Nyyttäriperiaatteella. Muistathan päihteettömyyden toiminnassamme! Ilmainen, kuten muukin toimintamme.

Päiväkaraoke keskiviikkoisin klo 14.00

Olkkarissa on saatavilla askartelu- ja käsityötarvikkeita. Kysy Olkkarin työntekijöiltä.

Järjestämme muiden järjestöjen kanssa yhteistyössä myös erilaisia toimintapäiviä ulkona ja Olkkarin ulkopuolella. Olkkari järjestää myös usein omia retkiä tai tapahtumia, joista voit lukea päivitettävästä tapahtumakalenterista,

 

TULE MUKAAN VAPAAEHTOISTYÖHÖN!

– Jos haluat edistää jonkun yksinäisen rohkeutta tulla mukaan Olkkariin ja välität siitä, mitä heille kuuluu.

– Jos haluat toimia tukihenkilönä.

– Haluat opettaa jotain taitoa tai vetää muita vertaisryhmiä.

– Jos haluat järjestää tapahtumia, jotka edistävät mielen hyvinvointia ja päihteetöntä toimintaamme.

– Jos haluat järjestää kokemusasiantuntijuuteen liittyviä luentoja tai teemapäiviä.

– Tulla mukaan tulevaisuudessa yhdistyksemme hallitukseen/ohjausryhmään, olitpa ammattilainen, opiskelija, kuntoutuja, läheinen tai kuka tahansa toiminnasta kiinnostunut. Jos osaat toimia ryhmässä, kykenet empaattisuuteen ja haluat kannattaa läsnäolollasi hallituksessa Olkkarin toimintaa sekä sen tekijöitä. Hallitustyö ei vaadi varsinaiseen toimintaan tai varainkeruuseen osallistumista, koska meillä on työntekijöitä ja muita innokkaita aktiiveja. Hallitus tukee toimintaa antamalla neuvoa, ohjausta ja viisautta tärkeissä päätöksissä ja pyörittää yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset.

– Jos haluat tulla kummihenkilöksemme.

Ota yhteyttä!